De praktijk

Tandheelkundig Centrum Amsterdam Noord biedt verschillende specialisaties onder één dak. Met de nieuwste technieken en inzichten binnen de esthetische tandheelkunde is voor iedereen een perfect cosmetisch resultaat binnen handbereik. Kleur, vorm, beschadigingen of een verkeerde stand van de tanden: sneller dan u denkt behoort het tot het verleden.

Voor ontbrekende gebitselementen en prothetische behandelingen kunt u terecht bij de implantoloog en de tandprotheticus. We werken nauw samen met tandprotheticus M. de Wit, welke ook bij ons in het pand aanwezig is.
We beschikken over een microscoop, hierdoor kunnen wij zeer nauwkeurig werken wat een succesvol behandelresultaat oplevert.

We hebben een tandarts die gespecialiseerd is  in orthodontie, waardoor wij u meestal niet meer hoeven te verwijzen naar de orthodontist. Ook is er een tandarts met speciale affiniteit voor kinderen en angstige patiënten.
Onze mondhygiënisten staan garant voor brede nazorg en preventie van tandvleesproblemen.

Stagiairs

In onze praktijk bieden wij met regelmaat plaats voor stagiairs assistenten mondzorgkunde en tandheelkunde. Voor toekomstige assistenten, mondzorgkundigen (mondhygiënisten) en tandartsen is het van groot belang om zo veel mogelijk praktijk-ervaring op te doen. Wij bieden hen in onze praktijk de ruimte om mee te kijken met behandelingen, of onder supervisie van onze ervaren behandelaars behandelingen uit te voeren. Op deze manier helpen we de stagiairs klaar te stomen om zelfstandig aan het werk te gaan en daarnaast geeft het ons een extra mogelijkheid om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken en inzichten.

Wij geloven dat de combinatie van stagiairs en ervaren behandelaars onze patiënten de beste zorg biedt. Mocht u zich toch niet prettig voelen bij behandeling door een stagiair, dan kunt u dat altijd aangeven.

 

Nette, drukke praktijk. Je wordt vriendelijk te woord gestaan, en krijgt duidelijke uitleg. Een duidelijk verschil met mijn vorige tandarts. Voor mijn gevoel zit het op een kwalitatief hoog niveau (moeilijk voor jezelf om te controleren in je mond). Thijs is in ieder geval een perfectionist. Ik ben er erg tevreden over.

Patiënt

Goeie tandarts. Professioneel. Doet zijn werk goed. Weet waarover hij het heeft.

Zorgkaart Nederland

Uitstekende tandarts. Top kwaliteit ! Zeer populair, dus ruimte is beperkt maar zeer de moeite waard. Neemt altijd genoeg tijd en houdt ook super rekening met allergieën.

Zorgkaart Nederland

Heel kindvriendelijk, zorgvuldig en attent in de omgang. Een prettige, vriendelijke tandarts, uitstekend in de uitoefening van het vak.

Zorgkaart Nederland

Mijn tanden stonden erg uit elkaar, Na een consult over de mogelijkheden hebben we samen gekozen 'facings' in een natuurlijke kleur, niet te wit. hierdoor is het net alsof ik altijd al een pratiige glimlach heb gehad 😉

Patiënt

Iedereen is altijd aardig, meelevend en begripvol. Van receptioniste tot mondhygieniste en tandarts: klantgerichtheid staat bij jullie voorop! Bedankt!

Patiënt

kundig, attent, goed gevoel
Een prettige praktijk met attent en kundig personeel. Zij hebben aandacht en tijd voor de patiënt. En de behandeling gebeurt in goed overleg.

Van independer

Ontzettend vakkundig en lief/betrokken personeel, mijn tandarts vertelde precies wat ze tijdens de behandeling ging doen, zo ontzettend prettig!

Zorgkaart Nederland

Fijne praktijk. Ik krijg altijd goede uitleg van mijn tandarts en mondhygiëniste. Ze zijn allemaal erg precies in hun werk en willen het beste voor de patiënt. Dat vind ik erg belangrijk. Verder is iedereen ook erg vriendelijk. Ik ben zeer tevreden!

Zorgkaart Nederland

Al een hele poos mijn tandarts en erg tevreden. Vriendelijke mensen en erg goed in hun vak. Leuk dat ik altijd herkend wordt bij de receptie. Ik sta ook altijd even een praatje te maken met de dames, waardoor ik mij meer ontspannen voel als ik bij de tandarts in de stoel moet zitten.

Zorgkaart Nederland

Praktijkteam

Onze visie is dat we in onze praktijk een totaal aanbod voor uw tandheelkundige zorg kunnen bieden. Wij hebben dan ook diverse specialisaties en differentiaties in de tandheelkunde aan boord. De belangrijkste hiervan zijn de esthetische tandheelkunde en de implantologie.

Tandartsen

Marc
Smeets

implantoloog NVOI geregistreerd

Marc Smeets werkte na zijn studie Algemene Tandheelkunde aan de ACTA enkele jaren als tandarts bij de Koninklijke Marine. Hierna specialiseerde hij zich in de implantologie en werkte als tandarts-implantoloog meer dan 10 jaar in de praktijk Parodontologie en Implantologie Amstelveen en in Tandheelkundig Centrum Amsterdam-Noord. Hij is werkzaam op maandag en dinsdag in de praktijk in Amsterdam en op woensdag en donderdag in de verwijspraktijk in Purmerend (Tandheelkundige Verwijspraktijk Waterland).
Marc Smeets houdt zich met name bezig met complexe implantologie, d.w.z. fronttandvervangingen en uitgebreide constructies op implantaten, waarbij functionaliteit en esthetiek voorop staan. Marc Smeets werkt samen met prothetisten, kaakchirurgen, orthodontisten, esthetische tandartsen en algemeen tandartsen. Marc Smeets staat als implantoloog bij de NVOI geregisteerd.

BIG registratienummer: 69049139802

Marc Smeets

Praktijkeigenaar

Implantoloog NVOI geregistreerd

JustineHeukensfeldt Jansen

Algemene tandheelkunde

Justine heeft in 2010 haar studie tandheelkunde afgerond aan de Rijksuniversiteit Groningen. Daarna is zij naar Amsterdam verhuisd en heeft zij in meerdere groepspraktijken ervaring op gedaan als algemeen practicus.

Van 2011-2017 is zij zich naast de algemene tandheelkunde gaan verdiepen in de kleine chirurgie op de afdeling mond- kaak- en aangezichtschirurgie in het Kennemer Gasthuis in Haarlem. Naast de chirurgie gaat haar interesse ook uit naar de restauratieve/reconstructieve tandheelkunde. Vanaf 2016 heeft Justine hier meerdere cursussen over gevolgd.

Momenteel werkt Justine 3 dagen per week bij Tandheelkundig Centrum Amsterdam Noord. Zij staat in geschreven bij het Kwaliteits Register Tandartsen (KRT).

BIG registratienummer: 29913648602

Justine Heukensfeldt Jansen

Praktijkeigenaar

Algemene tandheelkunde

Rixtvan Noort

Reconstructieve, esthetische en algemene tandheelkunde

Rixt heeft in 2003 haar opleiding tandheelkunde afgerond aan de Rijksuniversiteit Groningen. Na haar afstuderen heeft ze zich gesetteld in Amsterdam. Van 2003 tot 2013 is ze in de randstad werkzaam geweest in verschillende praktijken als algemeen practicus, waarna ze zich is gaan verdiepen in de esthetische en restauratieve tandheelkunde.
Op dit moment werkt ze drie dagen per week bij Tandheelkundig Centrum Amsterdam Noord en 1 dag in de verwijspraktijk in Purmerend (Tandheelkundige Verwijspraktijk Waterland). Naast de werkzaamheden als tandarts is Rixt ook werkzaam als docent bij Dental Best Practice.

BIG registratienummer: 89060086202

Rixt van Noort

Praktijkeigenaar

Reconstructieve, esthetische en algemene tandheelkunde

Name

Name

Lotte van den Brink

Algemene tandheelkunde

Marija Dordevic-Mohnkern

Algemene tandheelkunde

Vanaf juli 2021 is Marija Dordevic ons team komen versterken. Marija, komt oorspronkelijk uit Servië, zij woont en werkt sinds 2007 als tandarts in Nederland. In 2012 heeft zij op ACTA haar diploma erkenning procedure afgerond en is sindsdien BIG geregistreerd. Zij heeft veel ervaring als algemeen tandarts opgedaan in tandartspraktijken in Weesp. Marija zal als algemene tandarts en tandarts voor orthodontie bij ons komen werken, zij heeft de opleiding orthodontie gevolgd op de Universiteit Arhus in Denemarken.

Marija heeft verschillende cursussen gevolgd op het gebied van reconstructieve en esthetische tandheelkunde, en daar heeft ze bijzondere interesse voor. Als tandarts voor orthodontie behandelt zij kinderen en volwassenen, ook met onzichtbare beugels.
Marija is een rustige en geduldige tandarts en werkt graag met patiënten met bijzondere behoeftes. Zij staat ingeschreven in Kwaliteits Register Tandartsen (KRT).

Marija werkt op dinsdag, donderdag en vrijdag bij ons in de praktijk.

BIG-registratienummer: 79913859402

Marija Dordevic-Mohnkern

Algemene tandheelkunde, orthodontie

Loulou Bouwman

Algemene tandheelkunde

Loulou Bouwman studeerde in 2017 af als tandarts aan de Rijksuniversiteit Groningen. Het laatste half jaar van haar studie heeft ze ervaring opgedaan in een tandartspraktijk op Curaçao.

Na haar studie is ze verhuisd naar Amsterdam. Loulou is werkzaam bij Tandheelkundig Centrum Amsterdam Noord op woensdag en donderdag, daarnaast is ze ook werkzaam in Haarlem..

Loulou houdt zich vooral bezig met de algemene tandheelkunde, ze volgt regelmatig na-en bijscholing ter bevordering van de kennis en kwaliteit van het vak en staat ingeschreven bij het Kwaliteit Register Tandartsen (KRT)

BIG registratienummer: 19923071902

Loulou Bouwman

Algemene tandheelkunde

Mondhygiënisten

Monique

Mondhygiënist

Jamila

Mondhygiënist

Lusine

Mondhygiënist

Balie / administratie

Inge

Receptioniste

Carla

Receptioniste

Kaylee

Receptioniste

Miranda

Administratief medewerkster

Preventie

Sousan

(preventie-) Assistent

Sabrina

(preventie-) Assistent

Assistentes

Sanae

Assistent

Magda

Assistent

Sierra

Assistent

Nicole

Assistent

Noortje

Assistent

Ilia

Assistent

Angel

Assistent

Mariam

Assistent

Stagiairs

Sura

Stagiair tandartsassistent

praktijkmanager

Liese

Praktijkmanager