Nieuws

Afscheid tandarts Noortje de Kort

By 11 juni 2021 No Comments

Geachte heer, mevrouw,

Via deze weg willen wij u mededelen dat onze collega, tandarts Noortje de Kort, met ingang van 13 juli 2021 niet meer werkzaam zal zijn bij ons in de praktijk. We zijn Noortje dankbaar voor 6 jaar uitstekende zorg aan onze patiënten en haar grote inzet en toewijding aan de praktijk. Wij wensen Noortje veel succes en plezier in haar verdere carrière.

U hoeft zich gelukkig geen zorgen te maken over de contiuniteit van de zorg. De patiënten die onder behandeling waren bij Noortje zullen worden overgenomen door tandarts Cecilia Nilsson en tandarts Marija Dordevic. Beide hebben ruime ervaring als tandarts en hebben zich gespecialiseerd in verschillende aspecten van de tandheelkunde. We zijn erg blij dat zij ons team komen versterken en hebben er alle vertrouwen in dat u bij hen in goede handen bent.

De afspraken die al gepland zijn kunnen (bijna allemaal) blijven staan en worden overgenomen door tandarts Cecilia Nilson of tandarts Marija Dordevic. Het is mogelijk dat wij contact met u opnemen om de bestaande afspraak te wijzigen.

Wij hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Op de achterzijde kunt u meer informatie vinden over de nieuwe tandartsen. Deze informatie vindt u ook op onze website: www.noordent.nl/de-praktijk/#praktijkteam.

Met vriendelijke groet,

Team Tandheelkundig Centrum Amsterdam Noord

 

Cecilia Nilson

Sinds december 2020 is Cecilia Nilsson ons team komen versterken. Cecilia komt uit Stockholm, Zweden en woont en werkt sinds 2009 in Nederland.

Als algemene tandarts heeft Cecilia veel ervaring, met daarbij in het bijzonder voor het behandelen van angstige patiënten. Zij heeft ook een passie voor de endodontologie (wortelkanaalbehandelingen). Wij zullen dan ook veel wortelkanaalbehandelingen naar haar verwijzen. Cecilia werkt op donderdag en vrijdag bij ons in de praktijk.

BIG-registratienummer: 29911273202


Marija Dordevic

Vanaf juli zal Marija Dordevic ons team komen versterken. Marija, komt oorspronkelijk uit Servië, zij woont en werkt sinds 2007 als tandarts in Nederland. In 2012 heeft zij op ACTA haar diploma erkenning procedure afgerond en is sindsdien BIG geregistreerd. Zij heeft veel ervaring als algemeen tandarts opgedaan in tandartspraktijken in Weesp. Marija zal als algemene tandarts en tandarts voor orthodontie bij ons komen werken, zij heeft de opleiding orthodontie gevolgd op de Universiteit Arhus in Denemarken.

Marija heeft verschillende cursussen gevolgd op het gebied van reconstructieve en esthetische tandheelkunde, en daar heeft ze bijzondere interesse voor. Als tandarts voor orthodontie behandelt zij kinderen en volwassenen, ook met onzichtbare beugels.

Marija is een rustige en geduldige tandarts en werkt graag met patiënten met bijzondere behoeftes. Zij staat ingeschreven in Kwaliteits Register Tandartsen (KRT).

Marija werkt op dinsdag, donderdag en vrijdag bij ons in de praktijk.

BIG-registratienummer: 79913859402