Nieuws

Tandarts Thijs Risseeuw gaat stoppen

By 24 augustus 2020 augustus 25th, 2020 No Comments

Geachte heer/mevrouw,

Via deze brief wil ik u op de hoogte brengen dat ik per 1 september 2020 mijn tandheelkundige werkzaamheden ga stoppen in de praktijk.

Dan ga ik een nieuwe professionele stap maken en mij volledig richten op de biotechnologie in de Aquacultuur/Viskweek.

In 1999 ben ik het Tandheelkundig Centrum Amsterdam Noord gestart aan het Purmerplein. Daarna in 2001 is de praktijk verplaatst naar de Nieuwendammerstraat. En vervolgens verder gemoderniseerd en uitgebreid tot een mooie praktijk met een goed team precieze tandartsen en kundige medewerkers.

Vorig jaar juli is de praktijk overgenomen door drie van die tandartsen. Zij zetten nu de praktijk voort en ze doen dat zeer professioneel.

De zorg voor mijn patiënten zal worden overgenomen door tandarts Rixt van Noort, zij heeft ook extra focus op de reconstructieve en esthetische tandheelkunde. Zij is ook werkzaam in de Tandheelkundige Verwijspraktijk in Purmerend. De zorg kan ook veelal worden overgenomen door de andere tandartsen die in Tandheelkundig Centrum Amsterdam Noord behandelen.

Ik wil u hartelijk bedanken voor de mooie samenwerking!

 

Vriendelijke groet,

Thijs Risseeuw, tandarts